06 - 46 23 36 65 info@jeebee.nl

LAATSTE NIEUWS

Update Corona

Beste donateurs, Zoals in eerdere nieuwsbrieven al aangegeven zouden wij jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Helaas zoals vanavond tijdens de persconferentie bekendgemaakt is, zijn alle vergunning plichtige evenementen tot 1...

Evenement op de Landsard

Hoi Donateurs en andere belang stellende. Hierbij toch de nieuwe informatie van ons. Voor als nog gaat het evenement op de Landsard door. Dit tot het van hoger hand niet meer toegestaan is. De lock down die er nu is gaat tot 6 april. Ons evenement is op 13 april dus...

Evenement Februari

Wij hebben alweer ons eerste evenement achter de rug van het nieuwe jaar, en we mogen zeggen dat deze weer geslaagd is. Voor ons volgende evenement zitten we weer in Rilland-Bath op 15 maart. Wij hopen jullie allen weer te zien op Rilland-Bath.

Strandloop Begeleiding Ouddorp 7-8-2015

Zo als sommige al weten doen wij bij jeebee meer als alleen evenementen organiseren.

Ook helpen we andere verenigingen en stichtingen die onze hup inroepen voor transport of begeleiding van een evenement.

Nu zijn we met een 3 tal auto’s bij een strandloop geweest in Ouddorp. Dit doen we al weer voor de 6de keer. Het is ons een genoegen om deze mensen van AV Flakee te helpen met onze wagens.

We ondersteunen deze mensen door voor de groep lopers uit te rijden en later weer er achteraan. Ook verlenen we dan hulp doormiddel van transport van de goederen die ze niet op hun plaats kunnen krijgen.

Voor meer foto’s kun je kijken op  http://www.avflakkee.nl. Dit jaar hadden ze 300 deelnemers.

 

20150807_171622 strandloop-5630 strandloop-5632 strandloop-5680 strandloop-5823 strandloop-6138

 

 

Vorige

Volgende