Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

8-12-2019 Boxmeer

8 december, 2019 @ 09:30 - 15:00

€15 – €35

Hoi Allemaal,

Hierbij onze nieuwe uitnodiging voor het volgende evenement. Het terrein is voor ieder wat wils, van waterbakken tot gewoon normaal rijden. Ook kan het extreem zijn als het flink geregend heeft. De foto’s van afgelopen keer staan hier nog wel op de site .

Routebeschrijving naar Circuit ’t snepke.

U Komt over de A73 en neemt afslag 6. Dan gaat u richting boxmeer de sint anthonisweg op. In boxmeer op de rotonde gaat u rechtdoor dit blijft de sint anthonisweg. Nu gaat u de eerste straat links de graafseweg op. Deze rijd u uit tot u aan een kruising komt en steekt de recht over. De rijkevoortseweg op. LETOP!!!!! Bij huisnummer 7 gaat u linksaf richting het circuit.

Volg ook onze berenbordjes die we uitzetten langs de route die u moet rijden.

!!!!!!!!!!!!!!!!!!LET OP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Als uw auto meer dan 94 decibel maakt mag u helaas niet deelnemen aan dit evenement i.v.m geluidshinder. Hier word op gecontroleerd door ons en door de vereniging waar we te gast zijn.

Nog wat info van de baan.

Het is een leuk terrein dat bij droog weer goed te doen is, met elk soort auto dus van suv tot ver geprepareerde auto’s. Bij regen zijn er middelzware tot zware stukken. Ook zijn er diverse leuke uitstapjes. Voor mensen die afgelopen jaar geweest zijn weten dus hoe nat en mooi het terrein is. Mocht u nu twijfelen over die 94 DB dan kunt u altijd gewoon komen er is op het circuit een meter aanwezig

LET OP alle voertuigen dienen verzekerd te zijn denk hierom als je komt rijden. Geen verzekeringspapieren is ook geen deelname.

Gegevens

Datum:
8 december, 2019
Tijd:
09:30 - 15:00
Kosten:
€15 – €35
Evenement Categorie:

Locatie

Boxmeer
Rijkevoortseweg
Boxmeer, Netherlands
+ Google Maps