06 - 46 23 36 65 info@jeebee.nl

LAATSTE NIEUWS

Update Corona virus 27-6-20

Beste donateurs, Inmiddels hebben we iedereen weer een mail gestuurd met de uitnodiging en de snelkassa. Lees deze allemaal heel duidelijk en goed door. Neem alle maatregelen die je moet nemen. Neem ook alle papieren enz ingevuld mee! ER ZIJN GEEN PAPIEREN AANWEZIG IN...

Update Corona virus 26-6-20

Beste donateurs, Zoals in eerdere nieuwsbrieven al aangegeven zouden wij jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Op 24 juni is tijdens de persconferentie bekendgemaakt dat, het verbod op meld- en verguningplichtige evenementen per 1...

Update Corona

Beste donateurs, Zoals in eerdere nieuwsbrieven al aangegeven zouden wij jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen rondom het Coronavirus. Helaas zoals vanavond tijdens de persconferentie bekendgemaakt is, zijn alle vergunning plichtige evenementen tot 1...

Evenement op de Landsard

Hoi Donateurs en andere belang stellende. Hierbij toch de nieuwe informatie van ons. Voor als nog gaat het evenement op de Landsard door. Dit tot het van hoger hand niet meer toegestaan is. De lock down die er nu is gaat tot 6 april. Ons evenement is op 13 april dus...

Evenement Februari

Wij hebben alweer ons eerste evenement achter de rug van het nieuwe jaar, en we mogen zeggen dat deze weer geslaagd is. Voor ons volgende evenement zitten we weer in Rilland-Bath op 15 maart. Wij hopen jullie allen weer te zien op Rilland-Bath.
Laden Evenementen

« Alle Evenementen

 • Dit evenement is voorbij.

7 & 8-9-2019 Funpark (Duitsland)

7 september, 2019 @ 08:00 - 8 september, 2019 @ 17:00

€15 – €35

Hierbij de uitnodiging voor het evenement Funpark dit is gelegen in Duitsland.

Je kan op vrijdag al aankomen dit alleen pas vanaf 17.00 uur. 
Er is mogelijkheid tot overnachten op het terrein zelf. Ook is er stroom aanwezig dit echter ZEER beperkt dus voor een lampje. NIET VOOR KACHELS EN DERGELIJKE! Het is ook niet toegestaan om aggregaten of dergelijke mee te nemen om hierop de camping te laten draaien!!!

Het terrein is lekker groot en voor iedereen wat wils. Je kan met een geprepareerde auto uit de voeten maar ook zeker met een niet geprepareerde auto. We zullen ook proberen om het iedereen naar hun zin te maken. Er zijn diverse uitstapjes en verschillende uitdagingen.

Van licht tot zwaar terrein dus.

Het grootste gedeelte bestaat uit zand. Modder zal er ook wel te vinden zijn voor die het willen opzoeken. Ook is er een hele grote zandvlakte waar we gebruik van kunnen maken hier is ook uitdaging te vinden.
Tevens is er op het park nog een grote koeltoren waar we ook in kunnen rijden. Ook de berg er naar toe zal misschien een uitdaging worden voor sommigen.  Hier mogen we alleen op bepaalde plaatsen gebruik van maken (de rest zullen we dan ook niet gebruiken en aangeven).

Ook is er een behendigheidsbaan waar we gebruik van kunnen en zullen maken. Dit is voor een ieder naar eigen inzicht te gebruiken.
Er zijn nog meer activiteiten te boeken op het park zelf. Denk hierbij aan Karten, Buggy rijden, Paintballen. Dit dien je echter zelf te regelen vooraf of bij aankomst bij het park zelf.

Ook is er de mogelijkheid om een klein vuurtje te maken in een vuurton of schaal NIET in een vuurkorf! Hiervoor dien je zelf de benodigdheden mee te nemen. Het is niet toegestaan om hout uit het bos of zo mee te nemen!

Op het gehele terrein is een verplichte rijrichting van toepassing houd je eigen hier ook aan. Dit i.v.m. de andere neven activiteiten die er zullen zijn (buggy rijden).

Op het park is catering aanwezig hier kun je dan ook eten en drinken kopen. We hebben dus geen eigen catering.

De tijden waarin we kunnen rijden zijn:

Zaterdag :
Van 9.30 uur tot 17.00 uur.
Hier aansluitend de BBQ. Rond de klok van 18.00 uur.

Zondag:
Van 9.30 uur tot 15.00 uur.

Er is een toilet aanwezig van het park waar we te gast zijn. Helaas is er op dit park geen douche aanwezig. Houd hier dus rekening mee!

De kosten voor het weekend zijn als volgt:

Overnachten het hele weekend: € 10,- P.P.P.N. (inclusief stroom beperkt).
Rijden jeebee donateur: € 15,- / € 30,-
Rijden en donateur worden van jeebee: € 35,- / € 50,-
Overige deelname: € 35,- / € 70,-

BBQ en kosten: 

Ook dit weekend zal er een BBQ zijn. Welke door ons georganiseerd wordt. Maar door Funpark verder geregeld en gebakken wordt. Helaas dus niet onze eigen Rammie.

De BBQ zal zijn op zaterdagavond in het restaurant van Funpark, hier is ook drank te koop. Het is niet toegestaan om eigen drank mee te nemen naar het restaurant.

De kosten voor de BBQ zijn € 15,- per persoon exclusief drank.

We werken alleen met voorinschrijving voor de BBQ niet aangemeld en betaald geen BBQ! Aanmelden voor de BBQ alleen per mail. Je krijgt altijd mail van ons terug!

Uiterlijk opgeven voor de BBQ 24-8-19!!!
Aanmelden op het volgende mailadres:

funpark@jeebee.nl

Vermeld in de mail:

 • Naam
 • Aantal personen

 

Route beschrijving:

 • Komend van de 31 ( in Duitsland) neemt u afslag Meppen-Nord (21)
 • Boven / Beneden gaat u rechts af de E233 / 402 op
 • Na ongeveer 3.9 km gaat u links richting Wesuwe / Versen / Deponie.
 • Na ongeveer 200 m gaat u Linksaf de L48 op.
 • Na ongeveer 3.5 Km gaat u op de rotonde rechtdoor de Wesuweer Hauptstr. op.
 • Na ongeveer 1.7 km gaat u rechtsaf de Hemsenerstr. op.
 • Na ongeveer 2.5 km gaat u linksaf de Am Rögelberg op.
 • Na ongeveer 1 km bereikt u aan de rechterkant de bestemming.
 • Let op hier moet u de 2de poort hebben (zie ook de bordjes)

Gegevens

Begin:
7 september, 2019 @ 08:00
Einde:
8 september, 2019 @ 17:00
Kosten:
€15 – €35
Evenement Categorie:

Organisator

Jeebee
Website:
www.jeebee.nl

Locatie

Funpark
Am Rögelberg 5
Meppen, Meppen 49716 Duitsland
+ Google Maps