Laden Evenementen

« Alle Evenementen

20 T/M 24-5-2020 Hemelvaart weekend

mei 20 @ 08:00 - mei 24 @ 17:00

Hemelvaart 2020

Zoals al een gehele tijd normaal geworden is. Gaan we wederom naar Fursten Forest

Wederom hebben we weer een leuk weekend voor de boeg met zijn allen.

We zullen nu weer op het sport veld staan zoals afgelopen jaar. Om toch zoals we al jaren gewent waren lekker dicht bij elkaar te staan. Dit heeft als voordeel dat we dus niet in 1 rij staan maar in een cirkel of iets dergelijks.  Ook hebben we dan geen last van voorbij rijdende auto’s deze mogen namelijk niet bij de tenten, caravans, campers, enz komen.

Er is voldoende stroom aanwezig voor iedereen (snoeren wel zelf mee brengen) Ook is er voldoende sanitair ter beschikking dus dit is geen rede om thuis te blijven.

De kosten enz zullen niet wijzigen ten opzichten van afgelopen jaar.
Echter de prijzen die jeebee normaal hanteert zijn hier NIET van toepassing. Men rekent aan de kassa bij Fursten Forest af. De kosten voor dit alles zijn 140 euro voor 1 wagen met 1 berijder. Een ieder die extra blijft slapen betaald alleen de overnachtingen, volwassenen 10 euro en kinderen tot 18 jaar betalen 6 euro dit zijn prijzen per nacht!

Dit houd in het kort in dat je op woensdag aan kan komen en op zondag vertrekken. Aankomst kan vanaf 9 uur. Je kan dan rijden vanaf donderdag t/m zaterdag. Wil je extra rijden zul je dus meer moeten betalen als het bedrag wat hierboven is aangegeven.

Tevens organiseren we wel een BBQ de kosten voor dit zullen zijn 15 euro per persoon. Deze dienen vooraf te worden voldaan op onze rekening. NL13INGB0004878207.
De BBQ zal worden gehouden op de vrijdag avond.

Hiervoor dien je je wel op te geven op onderstaand mailadres (hemelvaart@jeebee.nl) OPGEVEN TOT 3-5-2020

Sanitair is er aanwezig dus dat is geen probleem. Gezelligheid heel graag meebrengen!!!

Ook mogen we kampvuur maken in een vuurkorf. Hout en vuurkorf moeten we zelf meebrengen. Laten we er met zijn alle een heel gezellig weekend van gaan maken.

Wel hebben we graag een idee wie er mee zullen gaan ivm het stuk wat we op de camping willen reserveren. Opgeven voor 3-5-2020.

Opgeven via Hemelvaart@jeebee.nl

Wij zullen doorgeven dat jullie komen maar afrekenen moet je bij hun doen!!!

Als je dan ook nog even je donateurspas van jeebee laat zien weet je zeker dat je op het goede veld komt te staan voor alle gezelligheid!

Groetjes namens het gehele bestuur van jeebee.

Carl, Pascal, Theo, Peter

We hopen natuurlijk dat het heel gezellig gaat worden!!!

Gegevens

Begin:
mei 20 @ 08:00
Einde:
mei 24 @ 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Fursten Forest
Pommernstrasse 12
Furstenau, Germany
+ Google Maps
Website:
www.furstenforest.eu