20-3-20

Hoi Donateurs en andere belang stellende.
 

Hierbij toch de nieuwe informatie van ons. Voor als nog gaat het evenement op de Landsard door.

Dit tot het van hoger hand niet meer toegestaan is. De lock down die er nu is gaat tot 6 april. Ons evenement is op 13 april dus voor als nog kan het door gaan.

Dit mits het allemaal kan met de regelgeving.
 
Mochten er nog vragen of zo zijn dan horen we dat natuurlijk graag op info@jeebee.nl

23-02-20.

Wij hebben alweer ons eerste evenement achter de rug van het nieuwe jaar, en we mogen zeggen dat deze weer geslaagd is.

Voor ons volgende evenement zitten we weer in Rilland-Bath op 15 maart.

Wij hopen jullie allen weer te zien op Rilland-Bath.

 

 

25-10-19

Zo inmiddels is alles weer opgeruimd. we kunnen terugkijken op 2 mooie en geslaagde evenementen. (zowel ons eigen evenement in Den-Bosch en het nl Trial.) Nogmaals willen we iedereen bedanken die heeft mee geholpen met het opbouwen en begeleiden van het trial evenement. Zonder jullie was dit niet gelukt. Inmiddels is ook het bereninfo weer bij iedereen in de mailbox gevallen. Veel lees plezier gewenst. Nu kunnen we ons weer klaarmaken voor ons volgende evenement in Wamel. Voor meer informatie over dit terrein kun je vinden bij het kopje agenda.

 

14-10-19

Komende weekend is het dan zover het NK TRIAL in Den Bosch

Tevens kan je ook zelf meedoen met de jeebee cup. Deze cup is speciaal voor onze donateurs wat eens willen zien wat de Trail inhoud.

Heb je interesse om eens een paar proeven mee te doen buiten de kampioenschappen om, neem dan contact met ons op via nktrailjeebee@jeebee.nl

(Unieke kans voor de Nederlanders om eenmalig echt te proeven wat het trail is ook met de suv wordt rekening gehouden)

Tevens zijn wij op zoek naar officials die een licentie hebben om te helpen
Heb je die stuur een e-mail naar ons

 

29-9-19

Zo na inmiddels 2 mooie evenementen in Duitsland kijken we al weer vooruit naar het volgende evenement. Baggerpark was leuk en redelijk bezocht. Funpark was ook leuk en zeker imposant vanwege de grote koeltoren. Ook hebben we het 4wd festival gedaan ook met veel aanloop op de stand. Nu inmiddels komend weekend (6-7 oktober) Budel offroad voor de boeg. Hier zijn we dan ook aanwezig met een stand. De week erop ( 13 oktober) zullen we weer naar Den Bosch gaan om lekker te rijden. Hier zijn we dan ook al druk bezig om voor te bereiden. De week na het evenement zullen we ook nog een NK Trail doen en een Jeebee cup doen. Voor meer info kan je mailen naar ons NKTrailjeebee@jeebee.nl.

7-8-19.

Na een aantal hele mooie en drukke evenementen is het dan inmiddels midden in de vakantie. Echter zitten wij niet stil achter de schermen. We zijn druk in de weer voor iedereen om alles weer netjes in orde te hebben voor na de vakantie. Ondanks dat we elkaar dan niet zullen zien deze maand willen we toch een ieder fijne vakantie wensen. Dat we elkaar na de vakantie maar weer ieder evenement mogen zien.

18-6-19.

Inmiddels is alles weer opgeruimd van het mooie en druk bezochte strand evenement. Graag willen we alle rijders en meerijders en sponsoren weer bedanken voor alle hulp en inzet voor dit evenement. Ook hebben we een heel mooi bedrag opgehaald voor de Clini Clowns. En wel 631 euro!!!!!

17-05-19.

Hierbij nog een reminder voor hemelvaart.

 

Zoals jullie allemaal al wel weten zullen we dit jaar wederom naar Duitsland gaan. We hebben zo veel positieve reacties gehad dus hebben we besloten om toch terug te gaan.

Ook zullen we dit jaar weer op het sportveld staan. Dit houd in het kort in dat we zoals we jaren gewent zijn bij jeebee lekker bij elkaar in een kring of zo zullen staan.

We hebben op het sportveld ook ruim voldoende stroom voor handen dus ook dit is geregeld. Je dient echter wel zelf verlengsnoeren en verloop mee te nemen!

Echter de prijzen die jeebee normaal hanteert zijn hier NIET van toepassing. Men rekent aan de kassa bij Fursten Forest af. De kosten voor dit alles zijn 140 euro voor 1 wagen met 1 berijder. Een ieder die extra blijft slapen betaald alleen de overnachtingen, volwassenen 10 euro en kinderen tot 18 jaar betalen 6 euro dit zijn prijzen per nacht!

Dit houd in het kort in dat je op woensdag aan kan komen en op zondag vertrekken. Aankomst kan vanaf 9 uur. Je kan dan rijden vanaf donderdag t/m zaterdag. Wil je extra rijden zal je dus meer moeten betalen als het bedrag wat hierboven is aangegeven.

Sanitair is er aanwezig dus dat is geen probleem. Gezelligheid heel graag meebrengen!!!

Ook mogen we kampvuur maken in een vuurkorf. Hout en vuurkorf moeten we zelf meebrengen. Laten we er met zijn alle een heel gezellig weekend van gaan maken.

Ook weer zoals voorgaande jaren de BBQ niet vergeten opgeven tot 17-5-2019 op onderstaand mail adres.

Wel hebben we graag een idee wie er mee zullen gaan i.v.m. het stuk wat we op de

camping willen reserveren. Graag opgeven voor 17-5-2019.

Opgeven via: Hemelvaart@jeebee.nl.

Wij zullen doorgeven dat jullie komen maar afrekenen moet je bij hun doen!!!

Als je dan ook nog even je donateurspas van jeebee laat zien weet je zeker dat je op het goede veld komt te staan voor alle gezelligheid!

Groetjes namens het gehele bestuur van jeebee.

Carl, Pascal, Theo, Peter

We hopen natuurlijk dat het heel gezellig gaat worden!!!

 

30-4-19

 

Hierbij even een update van jeebee.
 
Wegens technische problemen achter de schermen heeft alles een beetje stil gelegen rondom jeebee. Inmiddels zijn we weer een heel eind online en kunnen we weer volop aan de slag.
 
Hiermee heeft voor ons allemaal het info en andere dingen erg lang op zich laten wachten. We hebben weer een deel van de bestanden terug na lang inspannen maar nog niet alles dus nog steeds druk bezig met dit probleem.
 
Ondanks alles toch weer een nieuw info de deur uit kunnen doen naar iedereen.
 
Hopelijk allemaal tot ziens met hemelvaart in Fusten Forest.

 

09-03-2019.

nog 1 dag en dan is het weer zover, dan zitten we weer op een nieuw terrein en wel in Lottum.

 

vanmiddag beginnen met opbouwen.

 

wij zouden zeggen voor diegene wat morgen komt tot morgen.

3 maart 2019.

Nog een week en dan is het ons nieuw evenement in Lottum.

 

Tot 10 maart.

 

16 februari 2019.

ja ja het is deze 2 weer gelukt, ze hebben weer op korte termijn toch nog een nieuw terrein kunnen bemachtigen voor in maart. dit zal I.P.V Weert zijn.
 
 
voor meer informatie hou de WEBSITE, FACEBOOK en de BERENINFO in de gaten.

 

februari 2019.

zo met alle feestdagen achter ons en onze jaarlijkse medewerkers uitje kunnen wij ons nu weer klaar maken voor ons aankomende evenement in Oss.

wij proberen er weer een leuke baan van de maken en hopelijk hebben wij deze week de weergoden mee, dat het weer een lekker modderig parcour wordt.

 

wij zien jullie graag komen op zondag 10 februari.

de kassa is open vanaf 09.30 en het terrein gaat open om 10.00 uur.

rijden is tot 15.00 uur.

 

informatie over het terrein.

Het o zo bekende terrein aan de Aengelbertlaan in Oss. Waar we jaren hebben gereden met hemelvaart.

Het terrein kan best een pittige baan zijn maar dan moet het wel veel geregend hebben. Er zijn best wel uitstapjes te doen op de baan.
Tevens bied de baan diverse steile afdalingen en steile klimmen. Maar dit is natuurlijk altijd te omzeilen.
Ook is er een heuse modderbak waar je naar hartenlust zult kunnen spelen met de auto’s of samen met je bijrijder. Mogelijkheden te over hiervoor. (geen douche aanwezig)
We zullen het terrein open hebben om 10.00 uur en zullen het sluiten om 15.00 uur. De inschrijving zal open zijn vanaf 9.30 uur.

Helaas is onze eigen catering niet aanwezig op dit evenement. Maar in de kantine zullen de nodige lekkernijen verkocht worden.

Er is een mogelijkheid om met een geschorst voertuig deel te nemen. Inschrijven echter alleen via evenementenregeling@jeebee.nl. Hierna krijgt u een mail met verder informatie.

Routebeschrijving:

Route vanuit Nijmegen/Arnhem A50:

U volgt op het knooppunt Paalgraven rechts richting A59/ ’s Hertogenbosch. Na 0.6 km neemt u de afslag Oss Oost ( afslag 53). Onderaan de afslag rechts af richting Oss (N329) Na 2.5 km bij de stoplichten (kruising Woonboulevard) links richting Griekenweg 1ste weg links (Griekenweg) Na 30 meter rechts aanhouden 1ste weg links (Aengelbertlaan)

Route vanuit ’s Hertogenbosch A59: Op de A59 neemt u de afslag Oss Oost ( afslag 53) Onderaan de afslag in de rotonde de 2e afslag richting Oss Oost (N329) Stoplichten links richting Oss (N329) Na 2.5 km bij de stoplichten (kruising Woonboulevard) links richting Griekenweg 1ste weg links (Griekenweg) Na 30 meter rechts aanhouden 1ste weg links (Aengelbertlaan)

Route vanuit Eindhoven A50:

Op het knooppunt Paalgraven neemt u afslag Oss (afslag 16) Onderaan de afslag bij de stoplichten gaat u rechtdoor richting Oss (N329) Na 2.5 km bij de stoplichten (kruising Woonboulevard) links richting Griekenweg 1ste weg links (Griekenweg) Na 30 meter rechts aanhouden 1ste weg links (Aengelbertlaan)

Voor de Tom Tom rijders onder ons

Circuit de Witte Ruysheuvel
Aengelbertlaan 60
5342 LA Oss

 

 

december 2018.

jeebee wenst iedereen fijne feestdagen en een gezond en gelukkig 2019 toe.

tot op ons volgende evenement in Oss.

 

 

 

Update November 2018:

Zo inmiddels weer een paar mooie evenementen achter de rug. Den Bosch overtrof onze verwachting met betrekking tot het aantal deelnemers. Hier zijn wij natuurlijk heel erg blij mee. Inmiddels ook weer het evenement Overloon geweest dit was ook redelijk bezocht. We hebben weer een paar leuke evenementen gehad. Met nu nog 1 op de kalender te gaan en dat wordt Boxmeer. Hopen jullie allemaal daar weer te zien.

Update September 2018:

Na een leuk evenement in Rilland te hebben gedaan zijn we al weer druk in de voorbereiding voor het nieuwe evenement. Ook zijn we al weer druk in de slag met de diverse terrein eigenaren voor het nieuwe jaar want ja dat komt ook steeds dichter bij.
Inmiddels staan de foto’s van Rilland weer op de site en zal het info jullie kant op komen.

Graag tot het volgende evenement in Den Bosch.

Update juli 2018:

wij willen iedereen een fijne vakantie wensen en hopelijk zien we jullie weer 9 september in Rilland-Bath.

Tot dan.

groetjes.

Team jeebee.

 

update Hemelvaart 2018.

Gezien het ons afgelopen jaar goed is bevallen en we graag nog eens terug wilden met zijn allen. Hebben we wederom weer besloten om naar Duitsland te gaan.

We hebben zoveel positieve reacties gehad van de mensen die er zijn geweest. Wederom hebben we weer een leuk weekend voor de boeg met zijn allen.

We zullen nu weer op het sport veld staan zoals afgelopen jaar. Om toch zoals we al jaren gewent waren lekker dicht bij elkaar te staan. Dit heeft als voordeel dat we dus niet in 1 rij staan maar in een cirkel of iets dergelijks. Ook hebben we dan geen last van voorbij rijdende auto’s deze mogen namelijk niet bij de tenten, caravans, campers, enz komen.

Er is voldoende stroom aanwezig voor iedereen (snoeren wel zelf mee brengen) Ook is er voldoende sanitair ter beschikking dus dit is geen rede om thuis te blijven.

Echter de prijzen die jeebee normaal hanteert zijn hier NIET van toepassing. Men rekent aan de kassa bij Fursten Forest af. De kosten voor dit alles zijn 140 euro voor 1 wagen met 1 berijder. Een ieder die extra blijft slapen betaald alleen de overnachtingen, volwassenen 10 euro en kinderen tot 18 jaar betalen 6 euro dit zijn prijzen per nacht!

Dit houd in het kort in dat je op woensdag aan kan komen en op zondag vertrekken. Aankomst kan vanaf 9 uur. Je kan dan rijden vanaf donderdag t/m zaterdag. Wil je extra rijden zul je dus meer moeten betalen als het bedrag wat hierboven is aangegeven.

Tevens organiseren we wel een BBQ de kosten voor dit zullen zijn 15 euro per persoon. Deze dienen vooraf te worden voldaan op onze rekening. NL13INGB0004878207.
De BBQ zal worden gehouden op de vrijdag avond.
De BBQ wordt compleet verzorgd door Evert-jan (sommige kennen hem als Rammie). hij bakt het vlees en verzorgd dit verder voor ons. Dus we hoeven het alleen maar op te eten verder wordt het geregeld.

Het is exclusief drank!

Hiervoor dien je je wel op te geven op onderstaand mailadres (hemelvaart@jeebee.nl)

Sanitair is er aanwezig dus dat is geen probleem. Gezelligheid heel graag meebrengen!!!

Ook mogen we kampvuur maken in een vuurkorf. Hout en vuurkorf moeten we zelf meebrengen. Laten we er met zijn alle een heel gezellig weekend van gaan maken.

Wel hebben we graag een idee wie er mee zullen gaan ivm het stuk wat we op de camping willen reserveren. Opgeven voor 29-4-2018.

Opgeven via Hemelvaart@jeebee.nl

Wij zullen doorgeven dat jullie komen maar afrekenen moet je bij hun doen!!!

Als je dan ook nog even je donateurspas van jeebee laat zien weet je zeker dat je op het goede veld komt te staan voor alle gezelligheid!

Groetjes namens het gehele bestuur van jeebee.

Carl, Pascal, Theo, Peter

We hopen natuurlijk dat het heel gezellig gaat worden!!!

update 27-03-18.

HERINNERINGSAVOND Weeze.

op 7 en 8 april gaan we weer lekker een weekendje naar Weeze.
Zaterdag is het terrein geopend van 11 TOT 17.00.
zondag is het terrein geopend van 10 TOT 15.00.

informatie over het weekend.
Het is al een tijdje actief als 4 × 4 terrein. We zullen hier te gast zijn bij Drive by weeze.

Dit is een oude militaire luchthaven, where are a large section of in use is 4 × 4 terrein we shall here also also prima kan vermaken.

Het terrein is many in the streets located. Where is the best of the SUV maar is for the geprepareerde wagens is er te veel te vinden.

LAAT OP ER IS EEN RESTRICTIE VAN 90 DB !!!!!

Ook zullen we onze eigen catering weer hebben.

Het is vanaf Utrecht ongeveer 120 km

Het terrein ligt aan de Baalerstraat in Weeze Duitsland.

Het is mogelijk om te overnachten voor 5 euro per persoon. Dit te voldoen aan de kassa. Echter zijn er geen voorzieningen voor stroom en water douche. WC is ook aanwezig in de vorm van een DIXI.

Tevens hebben we ook nog te bieden een BBQ voor een ieder die wil.

Graag aanmelden voor de bbq voor 28-3-2018 op volgend email adres Weeze@jeebee.nl

Kosten voor de BBQ zijn 15 euro ex Drank hier zelf mee brengen.

LET OP ZATERDAG RIJDEN VAN 11.00 UUR tot 17.00 UUR. ZONDAG VANAF 10.00 UUR TOT 15.00 UUR.

Routebeschrijving.

Komend vanaf de A77. Neemt u de afslag nummer 2 Gennep de N271 op.
Onderaan gaat u links af. Richting Venlo – Afferden
U blijft op de N271 richting Venlo.
Na ongeveer 4 km Gaat u links richting Kevelaar de Wezerweg op.
Na de grens passage gaat u links richting Weeze.
Hier volgt u het bord VLIEGVELD WEEZE.
Ook vanaf hier zullen onze weg wijs beren staan.
BBQ
Speklap
Kipfilet
Karbonade
Hamburger
Duitse braadworst
Filetlapje
Verschillende salades
Rundvleessalade
Huzarensalade
Pasta salade met fruit
Kartoffelsalade
Verschillende sauzen
Knoflooksaus
BBQ saus
Cocktailsaus
Satésaus
Stokbrood en kruidenboter

Deze BBQ wordt geheel verzorgd en er wordt gebakken door onze eigen kok op houtskool.

wij hopen jullie alleen weer te mogn begroeten in weeze.

 

update 18-03-18.

zo de bereninfo is weer verstuurd. hopelijk zien we jullie weer allemaal in weeze 7 en 8 april.
LET OP ER IS EEN RESTRICTIE VAN 90 DB!!!!!
 
Ook zullen we onze eigen catering weer hebben.
 
Het is vanaf Utrecht ongeveer 120 km
 
Het terrein is gelegen aan de Baalerstraat in Weeze Duitsland.
 
Het is mogelijk om te overnachten voor 5 euro per persoon. Dit te voldoen aan de kassa. Echter zijn er geen voorzieningen voor stroom en water douche. Toilet is wel aanwezig in de vorm van een DIXI.
 
Tevens hebben we ook nog aan te bieden een BBQ voor een ieder die wil.
 
Graag aanmelden voor de bbq voor 28-3-2018 op volgend email adres Weeze@jeebee.nl
 
Kosten voor de BBQ zijn 15 euro ex Drank deze zelf mee brengen.
 
LET OP ZATERDAG RIJDEN VAN 11.00 UUR tot 17.00 UUR. ZONDAG VANAF 10.00 UUR TOT 15.00 UUR.

 

Update 15-2-18

Even de site bijgewerkt. Het eerste nieuwe info verzend klaar gemaakt deze ligt nu bij de verzender dus komt morgen in de mailbox gevallen.  Hierbij ook meteen de uitnodiging voor het volgende evenement. Al met al weer een gezellige avond gehad met het puzzelen aan de site en het info veel lees plezier allemaal.

Update 21-1-18.

Net even alle systemen bijwerkt voor het nieuwe jaar. Ook de nieuwe passen gemaakt en al verzend klaar gemaakt. Dus binnenkort weer pasjes in de bus te vinden. Tevens de site even een kleine update gegeven. Bekijk allemaal maar eens wat het geworden is. (minimale wijzigingen) Ook even de regels aangepast op de site en een kopje gemaakt met betrekking tot de evenementen regeling.  Verder zijn we druk in de weer met de nieuwe jeebee aanhanger welke toch echt bijna klaar is om te gaan gebruiken.

Update 11-01-18.

Helaas gaat Weeze niet door 8 en 9-09-18.
Hiervoor gaan we wel een nieuw terrein zoeken nadere informatie komt nog.

Update 23-12-17.

De update van de nieuwe terreinen komt eraan. er wordt nog eraan gewerkt. morgen of overmorgen komt er meer nieuws. blijf het nieuws en de agenda volgen.

Update 20-12-17.

wij willen iedereen fijne feestdagen wensen en een leuk en gezond nieuwjaar.

tevens willen wij uiteraard ook alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet dit jaar en hopelijk blijven ze dit ook doen voor volgende jaar.

Carl, Pascal, Theo, Peter.

Update 09-11-17

Zo hier is er weer eentje na lange tijd geen update te hebben gedaan vonden wij het wel weer eens tijd voor een update.
wij zijn achter de schermen druk bezig met de laatste 2 evenementen.
Komende evenement is de landsard. Hier proberen we weer een leuk parcour voor jullie te maken.

Het laatste evenement is in Boxmeer, dit is op 10-12-17. Zoals gewoonlijk proberen wij hier ook weer genoeg uitstapjes de maken.
Wij hopen uiteraard jullie allemaal weer te mogen ontmoeten op deze evenementen.

Tevens zijn wij ook nog opzoek naar vrijwilligers.

Helaas zijn de prijzen volgend jaar verandert voor het rijden.
De prijzen zijn als volgt:

Donateurs €15.00
Donateur worden en rijden meteen 33 euro.
Geen donateurs €35.00.

 

Update 13-10-2016

Zo na weer een paar mooie evenementen hebben we dan nu weer het info en de site bijgewerkt. Op naar het volgende evenement en dat zal Wamel worden.
De laatste hand wordt op dit moment gelegd aan het info op het moment van dit schrijven. Dus ook deze zal straks weer in jullie mailbox te vinden zijn. Graag verwelkomen we jullie allemaal weer in Wamel.

Update 31-7-2016

Zo inmiddels hebben we weer een heel aantal mooie evenementen achter de rug. Nu is het dan ook voor iedereen vakantie. Wij willen iedereen weer een fijne vakantie wensen en verwelkomen jullie graag in Landgraaf.

Update 22-1-2016

Zo inmiddels zijn we weer beland in het nieuwe jaar. Ook voor ons met weer nieuwe dingen. Zo hebben we weten te regelen dat we een aantal evenementen hebben kunnen aanmelden voor de oldtimerregeling. Dit houd in het kort in dat je met een geschorst voertuig naar het evenement kan komen over de weg. Let wel op de regels hierom (zie op de site de links ervoor).
Hiermee hopen we dus ook voor de mensen die hun voertuig geschorst hebben toch kunnen komen rijden.  Weer een nieuw ding dus bij jeebee. Zo ziet u maar achter de schermen zijn we druk bezig voor de nieuwe evenementen. Ook vind u binnenkort de donateurspassen weer op de mat. Heb geduld ze komen eraan!!!

Update 25-12-15

Zo vele update’s verder en een mooi jaar achter de rug. We hebben het weer gedaan met zijn alle. Ook kijken we weer terug op een zeer geslaagd jaar. Wederom zijn we al weer druk bezig voor het nieuwe jaar. De verschillende evenementen staan weer op de rol en zijn al in een ver gevorderd stadium. Nu zullen we met zijn alle lekker de kerstdagen gaan door brengen en even een kleine winterstop houden. Ook zal het materiaal en materieel weer het nodige onderhoud krijgen zodat we op ons eerste evenement weer goed opweg kunnen.

Vanaf deze kant willen we iedereen fijne kerstdagen en een goede jaarwisseling wensen.

Update 12-10-15

Zo na een leuk evenement in Wamel zijn we weer begonnen aan een hele nieuwe week vol nieuwe dingen. De voorbereidingen voor het volgende evenement zijn al weer in volle gang. Ook zijn we al weer druk in de weer voor het volgende modder jaar. Hierover in het bereninfo meer. De foto’s van Wamel staan er al op dus deze kun je onder het kopje foto en film weer vinden.

Update 14-8-2015

Zo ondanks dat het de vakantie periode is toch nog een aantal dingen te doen geweest.

Onder andere hebben we een strandloop begeleiding gedaan met 3 van onze medewerkers. Zie ook hier bij de foto verslagen een kleine complicatie ervan.

Ook hebben we voor het eerst in jaren weer een vakantie evenement gedraaid, dit is ons zeker niet tegen gevallen. We zulle nu dan ook even rust houden en de spreekwoordelijke accu op gaan laden. Ondanks dit blijven we achter de schermen bezig voor de volgende evenementen. Ook hebben we op 6 september weer het 4wd festival waar we aanwezig zullen zijn.

Update 20-7-2015

Jeebee zal op het 4WD Festival te vinden zijn! Kom jij ook?
4WD-Festival-festival-(St.-jeebee)

Update 25-5-2015

Zo na een heel mooi en gezellig weekend te hebben gehad in Fursten Forest in Duitsland. Hier hebben we dan ook ons 30 jarig bestaan gevierd met de mensen die er allemaal waren. Ook heeft jeebee hier aan de mensen die er waren (welke vooraf zich aangemeld hadden) een kleinigheidje uitgedeeld. Nu zijn we weer druk aan de slag voor ons volgende evenement en dat is natuurlijk ons strand evenement in Ouddorp. Hier zullen we weer een heel weekend vol op plezier gaan hebben.

Ook wordt er achter de schermen druk gewerkt aan de site en aan de trailer. Deze laatste zal dan ook in Ouddorp voor het eerst te zien zijn in zijn nieuwe jasje. Hiervoor willen we alle sponsoren en medewerkers bedanken die er aan mee geholpen hebben.

Graag verwelkomen we jullie allemaal op het strand evenement tot dan.

Update 24-4-2015

Zo ook hier maar even een update erbij. We hebben een extra sponsor actie gevonden waar jullie ons allemaal mee kunnen steunen.

Gezien het mooie weer er nu weer aankomt zullen uit de diverse schuren de BBQ’S weer te voorschijn komen. Nu hebben we met www.barbeque.nl een leuke sponsor actie weten te krijgen.

Als je daar iets besteld en je vult bij je bestelling JEEBEE in dan krijgen wij aan het einde van het jaar een leuk bedrag gestort! Dus mensen allemaal je bbq spullen daar bestellen. Het is echt goed geregeld en lekker (wij als jeebee spreken uit ervaring)

Update 18-4-2015

Zo na een heel erg leuk evenement in Rilland-Bath, hebben we alles weer aan kant. En zijn druk bezig met het volgend evenement. Ook al hoeven we eigenlijk niks te doen zijn we ook voor ons zelf bezig om alles in orde te maken.
Ook zijn we druk bezig met het evenement wat na hemelvaart gaat komen. Hiervoor hebben we ook al bijna alles rond. Op naar ons hemelvaart weekend in Duitsland, hier vieren we ook ons 30 jarig bestaan.

Update 10-2-2015

Zo na een hele mooie start van het nieuwe jaar.  Zo zijn we op bezoek geweest op een nieuwe terrein, hier heeft iedereen weer laten zien hoe het kan en moet bij ons. Dit hadden wij als jeebee niet verwacht dat het zo druk zou worden. Met een 90 auto’s aan de inschrijving gehad te hebben zijn we hier heel blij mee!!!

Ook hebben we de eerste nieuwe dingen al gemerkt binnen onze club. Onze penningmeester heeft zijn best gedaan om nieuwe passen te maken en dit is bij iedereen heel goed bevallen. Tevens verwelkomen wij ook een nieuwe voorzitter welke ook al weer de nodige jaren komt rijden bij ons. Carl van der Markt heeft deze functie opzich genomen en gaat hier vanuit jeebee besturen en leiden samen met de overige. Ook hebben we een nieuwe secretaris, althans nieuw is ze niet meer de meeste kennen ze al. Maria heeft het afgelopen jaar ook al mee gedraaid en wilde deze functie gaan vervullen dus het team is bestuurlijk aardig uitgebreid.

Verder hebben we er weer een aantal nieuwe gezichten bij gekregen voor de medewerkers ook een paar oudgediende hebben zich weer aangemeld om te komen helpen. Hier zijn wij natuurlijk ook heel erg blij mee, want zonder hun hulp kunnen we niks.

Nu komt deze week het nieuwe info uit met nog meer nieuwe info betreffende het hemelvaart weekend. Lees het dus allemaal in het eerst volgende info en anders later op de site.

Update 21-12-2014

Zo voor nu even de laatste update van het jaar 2014.
We hebben een enorm mooi en druk bezocht jaar achter de rug. Ook Zijn we een iedere weer heel erg dankbaar voor het geen hij/zij gedaan heeft voor ons.
Ook onze sponsoren willen we bedanken en we hopen dat we weer kunnen rekenen op hun steun en vertrouwen in 2015.

Ook zullen we met weer iets nieuws komen in het nieuwe jaar. Maar dit zullen alleen de donateurs merken de rest merkt hier niks van. Toch nieuwsgierig geworden word donateur of verleng je donateursschap.

De eerste nieuwe terreinen liggen al weer vast!!

We zullen proberen om er een leuk en heel mooi jaar van te maken want we bestaan tenslotte dit jaar 30 JAAR.
Verder willen we iedereen hele fijne feestdagen wensen en een heel goede jaarwisseling. We hopen dat we elkaar in 2015 weer zullen zien.

Namens het bestuur,

Stichting jeebee,

Pascal, Maria, Theo, Jaap.

Update 13-10-2014

Zo na een mooi evenement in Cuijk achter de rug te hebben. Beginnen de voorbereidingen weer voor het volgende evenement. Nog even alle rommel en nasleep van dit evenement afwerken en we kunnen weer verder met de volgende. Ook onze planning voor het komende jaar staat al weer op het programma. Op onze site vind u al de nieuwe data in de agenda. Ook in het nieuwe info vind je deze al weer. Ook zijn onze mensen achter de schermen druk bezig met nieuwe dingen voor jullie. Welke in 2015 zichtbaar zullen worden voor jullie allemaal. Graag verwelkomen wij jullie alle weer in Boxmeer in November. LET OP er is een gewijzigde openingstijd!!! Het terrein gaat open om 10 uur en sluit om 15.00 uur de kassa zal open zijn om 9.30 uur.

Update 28-9-2014

Na alle vakantie dagen enz zijn we dan al weer druk in de weer geweest met jeebee. We hebben inmiddels weer een hele mooie beurs achter de rug welke goed bezocht is, we hopen ook dat we er weer veel mensen mee zullen aantrekken. Ook hebben we inmiddels al weer ons 1ste evenement na de vakantie weer op zitten in het o zo mooie landgraaf. Waar we voor de 2de keer te gast waren bij 4×4 limburg.

We hebben inmiddels ook bij iedereen weer het info in de mailbox gedropt en we hopen dat iedereen hem ook weer zal lezen. Ook hebben we in deze editie gevraagd om jullie mening wat betreft hemelvaart 2015. Waar zullen we heen gaan is de GROTE VRAAG???  We willen van een ieder weten waar die graag naar toe zou willen gaan in NEDERLAND. Laat het daarom weten aan ons via terreinen@jeebee.nl

Update 4-8-2014

Zo na gister een leuke dag te hebben gehad. Is de rit voor december weer een feit geworden. De rit is compleet nagereden door een 5 tal teams en deze vonden het zeer leuk om te doen. Nu is de inschrijving ook weer open voor de rit dus je kan weer mailen met ons.  rit@jeebee.nl

Update 16-7-2014

Zo het laatste evenement voor nu zit er even op. Nu zullen we even met vakantie gaan. Verder zullen we achter de schermen druk bezig blijven met onze werkzaamheden en voorbereidingen. De agenda is bijgewerkt zodat die ook weer klopt. Tevens de foto pagina bijgewerkt en de homepage.

Wij willen iedereen een fijne vakantie wensen tot in landgraaf!!!

Update 13-6-2014

We zijn nu druk bezig om het parcour uit te graven, even meteen een paar foto’s van het geheel. We hopen jullie dan ook weer te verwelkomen in Ouddorp morgen.

IMG-20140613-WA0014 IMG-20140613-WA0013 IMG-20140613-WA0009 IMG-20140613-WA0008 IMG-20140613-WA0007 IMG-20140613-WA0006 IMG-20140613-WA0005

Update 28-5-2014

Uiteindelijk zijn we dan druk bezig geweest en nog om de baan in valkenswaard weer in orde te maken. Ook is de baan nu op dit moment mooi nat en lekker bagger.

Opbouw Valkenswaard Opbouw Valkenswaard Camping Valkenswaard

Update 17-5-2014

Helaas wegens omstandigheden van onze webmaster is het niet gelukt om het inschrijf formulier online te krijgen. We hopen ondanks dit dat jullie toch komen om te rijden.
Tevens nog even de foto op de homepage aangepast deze is nu ook weer goed.

Update 20-4-2014

Zo de website is weer helemaal bij gewerkt voor zover dit mogelijk was. De foto’s van Wamel staan online, de overige info voor hemelvaart staan erbij. Nu is het nog even puzzelen met het inschrijfformulier om deze ook online te krijgen dus daarover komt nog een update.

Update 7-4-2014

We hebben de site weer bij gewerkt met nieuwe info voor het hemelvaart weekend. Ook zijn we druk aan de slakken met de spelletjes enz voor dit weekend.

Update 4-4-2014

We hebben vandaag een mail gekregen van Martin Brink met de vraag om zelfs maar een link te geven met zijn site. Hierop heeft hij nu een verhaal met betrekking tot lieren en lierkabels (zowel staal als touw). De voor en tegens bij elkaar dus neem allemaal even een kijkje op zijn site.  http://www.terrein.nu/Actualiteit/Je-leven-aan-een-draad-maar-welke-

Ook het volgende evenement staat weer helemaal voor de deur alle voorbereidingen zijn weer gedaan en ook het hemelvaart weekend is helemaal rond.